AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca fare görmek

Kahve falında karınca fare görmek

Kahve falında karınca fare görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kazancının günden güne azalacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında karınca fare gördüyseniz:

  • Kendini daha fazla düşünmen sevdiğin ile arandaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Kahve falında karınca ve fare görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında karınca fare görmek haksızlık edeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında fare ve karınca görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında kanatlı karınca sürüsü görmek bir sıkıntıya girmeye, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı üzerinde karınca görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına tabir olunur.

Kahve falında üstümde karınca görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kolda karınca görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karınca sürüsü görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir