AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba almak ve sürmek

Kahve falında araba almak ve sürmek

Kahve falında araba almak ve sürmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında araba almak ve sürmek gördüyseniz:

  • Şiddetle önem arz eden özel bir konu netlik kazanabilir.

Kahve falında lüks bir araba sürmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında araba ve bisiklet sürmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine işarettir.

Kahve falında arabayı geri sürmek yenisinin başlayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalettir.

Kahve falında çamurda araba sürmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı ters sürmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında beyaz arabaya sürmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı geri geri sürmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir