AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı geri geri sürmek

Kahve falında arabayı geri geri sürmek

Kahve falında arabayı geri geri sürmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayı geri geri sürmek gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında arabayla geri geri sürmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayı geri geri sürmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işarettir.

Kahve falında arabayı geriye sürmek eline güzel fırsatların geçeceğine, kısmetinin artacağına yorulur.

Kahve falında arabayı geri sürmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine delalet eder.

Kahve falında geri geri kamyon sürmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayı geriye görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında geri geri araba kullanmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba geri görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir