AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı ters sürmek

Kahve falında arabayı ters sürmek

Kahve falında arabayı ters sürmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, işlerin kara geçeceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayı ters sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gizli tutulması gereken bilgileri n açığa çıkmasında açık bir rol oynadığınıza inanıyor olabilir.

Kahve falında arabayı ters sürmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters araba sürmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ters yönde araba sürmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bisikleti ters sürmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla ters gitmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters giden araba görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek işinde uzmanlaşacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters araba kullanmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir