AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz arabaya sürmek

Kahve falında beyaz arabaya sürmek

Kahve falında beyaz arabaya sürmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabaya sürmek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz renkli araba sürmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz lüks araba sürmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hastalıkların şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bir araba sürmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz arabaya sürmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karda araba sürmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle araba sürmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arabada sürmek zaferlere doymayacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıfır araba sürmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir