AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare sahibi olmak

Kahve falında fare sahibi olmak

Kahve falında fare sahibi olmak maneviyatının çökeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fare sahibi olmak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanıp, siz ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında fare sahibi olmak işlerin artacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiftlik sahibi olmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında erkek çoçuk sahibi olmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında üstün güçlere sahip olmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında telefon sahibi olmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında villa sahibi olmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefona sahip olmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan sahibi görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, ticaret ehli kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir