AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare örümcek görmek

Kahve falında fare örümcek görmek

Kahve falında fare örümcek görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, gayrimenkul işine girileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında fare örümcek gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Kahve falında fare ve örümcek görmek çocuk sahibi olunacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek ve fare görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya işarettir.

Kahve falında fare örümcek görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağında örümcek görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, umutların biteceğine inanılır.

Kahve falında örümcek yediğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örümcekle konuşmak hobilerine eğileceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında iri siyah örümcek görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulur.

Kahve falında örümcek sevmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir