AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve örümcek görmek

Kahve falında fare ve örümcek görmek

Kahve falında fare ve örümcek görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalettir.

Kahve falında fare ve örümcek gördüyseniz:

  • Sosyal yardım projeleri veya benzeri organizasyonlarda karşılaşacağınız kişilerle yapacağınız konuşmalar amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında fare örümcek görmek satışların düşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında örümcek ve fare görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında fare ve örümcek görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında örümceğin kaçtığını görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına alamet eder.

Kahve falında üzerinde örümcek görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, uzun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında örümcek öldürdüğünü görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük örümcek görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında örümceği eline almak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir