AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare aramak

Kahve falında fare aramak

Kahve falında fare aramak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare aramak gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında fare aramak Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde fare aramak konfor içinde olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını aramak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kömür aramak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çantasını aramak tartışmalı bir işe girileceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı aramak mubah olmayan yollara sapacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına yorulur.

Kahve falında silgi aramak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalettir.

Kahve falında çalınan arabayı aramak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir