AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde fare aramak

Kahve falında evde fare aramak

Kahve falında evde fare aramak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, planların boşa gideceğine, güzel haberler alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde fare aramak gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Kahve falında evde fare aramak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kazancının çok düşeceğine delalettir.

Kahve falında fare aramak işlerinin çok yolunda gideceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında evde muska aramak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında taşınmak için ev aramak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında ev aramak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında evde bir şey aramak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev bakmak aramak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ev aramak sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir