AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlayan bir şey görmek

Kahve falında parlayan bir şey görmek

Kahve falında parlayan bir şey görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, her zaman çok üzgün olacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında parlayan bir şey gördüyseniz:

  • Beli bir durumdaki terslikler veya yanlışlıklar sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında bir şeyi satın almak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi korumak işinde çok büyük adımlar atacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bir şeyler anlatmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında bir şeylerin kırıldığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, yaşamının uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyi kesmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şey öğrenmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa bir şey dikmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi önceden görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir