AnaSayfa / Genel / Kahve falında falı baktırmak

Kahve falında falı baktırmak

Kahve falında falı baktırmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine işarettir.

Kahve falında falı baktırmak gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Kahve falında falcı hoca görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işarettir.

Kahve falında falda kaplumbağa görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt falı görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Kahve falında falda fil görmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında falda cami görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt falı bakmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında birine fal baktığını görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su falı görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir