AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt falı bakmak

Kahve falında kağıt falı bakmak

Kahve falında kağıt falı bakmak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, hayallerin yarıda kalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıt falı bakmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Kahve falında kağıt falı bakmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıt falı görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt falı baktırmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına işarettir.

Kahve falında kahve falına bakmak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına fal bakmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin falına bakmak zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, refahının ve varlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine kahve falı bakmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine alamet eder.

Kahve falında birine fal bakmak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir