AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine fal baktığını görmek

Kahve falında birine fal baktığını görmek

Kahve falında birine fal baktığını görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sağlık ve şifa bulacağına, adını işiyle duyuracağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine fal baktığını gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında kahve falı kapamak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret etmektedir.

Kahve falında fala bakıldığını görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, fesada bulaşacağına inanılır.

Kahve falında kahve falında yılan görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kahve falında melek görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında falda gelin damat görmek kazancını arttıracağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve falında isim görmek geç de olsa huzura erileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında fal bakan hoca görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine fal bakmak aile hayatının sorunsuz olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir