AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık yatak görmek

Kahve falında açık yatak görmek

Kahve falında açık yatak görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, günden güne sorunlarının artacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında açık yatak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz olabilir veya size akılcı tavsiyelerde bulunan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında açık yatak görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında açık kahverengi pantolon görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet eder.

Kahve falında üstü açık erkek görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında açık yeşil görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sınav sonucunun açıklandığını görmek bazen fakirlik görüleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında yüzü açık cenaze görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında kendi evinin kapısını açık görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir