AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyadan dua almak

Kahve falında evliyadan dua almak

Kahve falında evliyadan dua almak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ferahlayacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliyadan dua almak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

Kahve falında evliyadan dua almak kötü günlerinden kurtulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya mezarında dua etmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliyaya dua okumak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında evliyaya dua etmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliya türbesinde dua etmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyadan dua istemek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evliya kabrinde dua etmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında evliyanın dua ettiğini görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir