AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın evliya görmek

Kahve falında kadın evliya görmek

Kahve falında kadın evliya görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın evliya gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında kadın evliya görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına yorulur.

Kahve falında evliya kadın görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya tabutu görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, bir konuda destek alacağına alamet eder.

Kahve falında evliya mezarında dua etmek giderileceğine, hileye, fesada bulaşacağına delalettir.

Kahve falında evliyaya su vermek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya kabrinde dua etmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliyadan yardım istemek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında evliyadan bir şey almak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir