AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olmayan kızını hamile görmek

Kahve falında evli olmayan kızını hamile görmek

Kahve falında evli olmayan kızını hamile görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, güçten düşeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, verimli olacak işler yapacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında evli olmayan kızını hamile gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Kahve falında evli kızını hamile görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işarettir.

Kahve falında evli olmayan kızını hamile görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında evli kızının hamile olduğunu görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında evli ve hamile olduğunu görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evli olmadan hamile kalmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine alamet eder.

Kahve falında evli olup hamile olduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında evli kadini hamile görmek kafasının da rahat edeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hedeflerini tutturamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir