AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlenmek

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlenmek

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlenmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, keyfinin olmayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz iş hayatınızda başına gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Kahve falında evli olduğun halde evlenmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlenmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, gereken sabrı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında evli olduğu halde evlenmek sıkıntılı günler geçireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli olduğun halde evlendiğini görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlenmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek borçlarının kapacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir