AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak

Kahve falında evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak

Kahve falında evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, iyi geçineceğine, kötü karakterli bir kadına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, huzurunun yerine geleceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kendisini ona adayacağına rivayet eder.

Kahve falında evli olduğun halde evlendiğini görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında evli olmadığı halde evli olduğunu görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek işlerin kara geçeceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giymek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir