AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli oğlunu evlendirmek

Kahve falında evli oğlunu evlendirmek

Kahve falında evli oğlunu evlendirmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahata erileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli oğlunu evlendirmek gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Kahve falında evli oğlunun evlendiğini görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli oğlunu evlendirmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu evli görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyken yine evlenmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işarettir.

Kahve falında evli bir kişinin evlendiğini görmek sorunlarını bitireceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir