AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken yine evlenmek

Kahve falında evliyken yine evlenmek

Kahve falında evliyken yine evlenmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Kahve falında evliyken yine evlenmek gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında evliyken yine evlenmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, yoğun stres altında kalacağına inanılır.

Kahve falında evli birinin yine evlendiğini görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında yine evlenmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölen birini yine ölmüş görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini yine ölmüş görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş insanı yine ölmüş görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin yine öldüğünü görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin yine öldüğünü görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir