AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli biriyle kaçmak

Kahve falında evli biriyle kaçmak

Kahve falında evli biriyle kaçmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, borçların kapanacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına yorulur.

Kahve falında evli biriyle kaçmak gördüyseniz:

  • Kariyerinize veya iş hayatınıza olumlu etkisi olacak kişilerle iletişim kurmalısınız.

Kahve falında evli biriyle kaçmak elinin döneceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyken başkasına kaçmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli birinin gelinlik giymesi görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadınla evlenmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında evliyken başka bir erkekle evlenmek hem mal ve para kaybedeceğine, düşmanına galip geleceğine delalettir.

Kahve falında başka bir erkekle evli olmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başka biriyle evli olduğunu görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında evli kadının evlendiğini görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir