AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken başkasına kaçmak

Kahve falında evliyken başkasına kaçmak

Kahve falında evliyken başkasına kaçmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyken başkasına kaçmak gördüyseniz:

  • Her şey için ayrı zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında evli biriyle kaçmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işaret eder.

Kahve falında evliyken başkasına kaçmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle evli olduğunu görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, adını aklamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kuzenle evli olduğunu görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında evliyken başka birini sevmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında evli erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında evli çifti tekrar evlenirken görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle evli olmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir