AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin gelinlik giymesi görmek

Kahve falında evli birinin gelinlik giymesi görmek

Kahve falında evli birinin gelinlik giymesi görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet eder.

Kahve falında evli birinin gelinlik giymesi gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giyen evli birini görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet eder.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında evli birini gelinlik görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli gelinlik giymek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadının gelinlikle görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli arkadaşını gelinlikle görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine inanılır.

Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir