AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin çeyizini görmek

Kahve falında evli birinin çeyizini görmek

Kahve falında evli birinin çeyizini görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, müjdeli haberle geleceğine, işlerin bir anda azalacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli birinin çeyizini gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Kahve falında evli birinin çeyizini görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, iç sıkıntısına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyizlik havlu görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına tabir olunur.

Kahve falında çeyiz döşemek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyiz sergisi görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çeyiz yaptığını görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyizin çalındığını görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir