AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir bayanla öpüşmek

Kahve falında evli bir bayanla öpüşmek

Kahve falında evli bir bayanla öpüşmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir bayanla öpüşmek gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Kahve falında evli bayanın evlendiğini görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli bayanı gelinlikle görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işaret eder.

Kahve falında evli bayanın gelinlik giymek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında evli bir bayanla evlenmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir bayanı görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bayan görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli bayanı hamile görmek ruhen güzelleşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir