AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bayan görmek

Kahve falında evli bayan görmek

Kahve falında evli bayan görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bayan gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında evli bir bayanı görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalettir.

Kahve falında evli bayanı gelinlikle görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında evli bayanın gelinlik giymek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına alamet eder.

Kahve falında evli bayanı hamile görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bayanın evlendiğini görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında evli bir bayanla evlenmek çalışmalarının yarıda kalacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında evli bayan görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir