AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşamınızı da renklendirebilir.

Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadının tekrar evlendiğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, spor yapmaya başlanılacağına alamet eder.

Kahve falında evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya rivayet etmektedir.

Kahve falında evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli eşiyle tekrar evlenmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek işlerinde kara geçeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir