AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir arkadaşını görmek

Kahve falında evli bir arkadaşını görmek

Kahve falında evli bir arkadaşını görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında evli bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında arkadaşlarını evli görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşıyla evli olduğunu görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli arkadaşının evlendiğini görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, evleneceğinize rivayet eder.

Kahve falında evli arkadaşını görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine delalettir.

Kahve falında evli arkadaşlarını görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir