AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarını evli görmek

Kahve falında arkadaşlarını evli görmek

Kahve falında arkadaşlarını evli görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarını evli gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Kahve falında arkadaşlarını evli görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla evli olmak onlara karşı zafer kazanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar arkadaşını evli görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla evli olduğunu görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında evli arkadaşının evlendiğini görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı evli görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli arkadaşını tekrar evlenirken görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine yorulur.

Kahve falında evli arkadaşlarını görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir