AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli arkadaşlarını görmek

Kahve falında evli arkadaşlarını görmek

Kahve falında evli arkadaşlarını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kazancın düşeceğine işarettir.

Kahve falında evli arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Duygusal nedenler yapılması gerekenleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşıyla evli olduğunu görmek imkânların günden güne azalacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir arkadaşının evlendiğini görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli arkadaşını gelinlikle görmek mahsullerin fazlalaşacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evli olduğunu görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını evli görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı evli görmek rahatının yerinde olacağına, beddua ve ah alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek kendisine şifa olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir