AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli arkadaşını görmek

Kahve falında evli arkadaşını görmek

Kahve falında evli arkadaşını görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı işlere imza atacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalettir.

Kahve falında evli arkadaşını gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Kahve falında arkadaşlarını evli görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının evli olduğunu görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşıyla evli olduğunu görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli arkadaşını gelinlikle görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Kahve falında evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli arkadaşının evlendiğini görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında evli arkadaşını tekrar evlenirken görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir