AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı hamile olarak görmek

Kahve falında bir kızı hamile olarak görmek

Kahve falında bir kızı hamile olarak görmek bereketin eksileceğine, ona emek vereceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir kızı hamile olarak gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak zorlukların çözüme kavuşacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında genc kızın hamile olduğunu görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kızının hamile olduğunu görmek kişinin şifa bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı hamile bırakmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında evli kızını hamile görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı hamile görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genc kızı hamile görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir