AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmekten vazgeçmek

Kahve falında evlenmekten vazgeçmek

Kahve falında evlenmekten vazgeçmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet eder.

Kahve falında evlenmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında evlenmek üzereyken vazgeçmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine inanılır.

Kahve falında düğünde evlenmekten vazgeçmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, bilakis malının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmek vazgeçmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle evlenmekten vazgeçmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında evlenmekten vazgeçmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek insanlardan bir süre uzak duracağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle evlenmekten vazgeçmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına tabir olunur.

Kahve falında evlilikten son anda vazgeçmek hedeflerini gerçekleştireceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir