AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde evlenmekten vazgeçmek

Kahve falında düğünde evlenmekten vazgeçmek

Kahve falında düğünde evlenmekten vazgeçmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında düğünde evlenmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında düğünde evlenmekten vazgeçmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna tabir olunur.

Kahve falında düğünden vazgeçmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yaşam refahının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisiyle evlenmekten vazgeçmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evlenmekten vazgeçmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenmek vazgeçmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle evlenmekten vazgeçmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, büyük kayıplara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmek üzereyken vazgeçmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir