AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle evlenmekten vazgeçmek

Kahve falında biriyle evlenmekten vazgeçmek

Kahve falında biriyle evlenmekten vazgeçmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, kötü ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle evlenmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında biriyle evlenmekten vazgeçmek sorunların birdenbire daha da artacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmekten vazgeçmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde evlenmekten vazgeçmek aile hayatının hayır getireceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında evlenmek üzereyken vazgeçmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle evlenmekten vazgeçmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında evlenmek vazgeçmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında ameliyattan vazgeçmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir