AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek ve hamile olmak

Kahve falında evlenmek ve hamile olmak

Kahve falında evlenmek ve hamile olmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, zor bir durumda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında evlenmek ve hamile olmak gördüyseniz:

  • Evi veya aileyi ilgilendiren konular ya da sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında hamile kadınla evlenmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında evlenmek hamile kalmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile biriyle evlenmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmek ve hamile kalmak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyken evlenmek borçlarının artacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadının evlendiğini görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, gözyaşına boğulacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmek ve hamile olmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir