AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek hamile kalmak

Kahve falında evlenmek hamile kalmak

Kahve falında evlenmek hamile kalmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işarettir.

Kahve falında evlenmek hamile kalmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere iyi görünmeye çalışırken sizi anlayıp anlamadıklarından emin olmanız zor olabilir.

Kahve falında evlenmek ve hamile kalmak yolunda gideceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenmek hamile kalmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği adamdan hamile kalmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliden hamile kalmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hamile kaldığını öğrenmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ikizlere hamile kalmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir