AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile biriyle evlenmek

Kahve falında hamile biriyle evlenmek

Kahve falında hamile biriyle evlenmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, rahata kavuşmaya, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında hamile kadınla evlenmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında hamile biriyle evlenmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalettir.

Kahve falında evlenmek ve hamile olmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evlenmek ve hamile kalmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında evlenmek hamile kalmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kadının evlendiğini görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamileyken evlenmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında hamile kadını dövmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir