AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek ve ayrılmak

Kahve falında evlenmek ve ayrılmak

Kahve falında evlenmek ve ayrılmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında evlenmek ve ayrılmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle evlenmek daha büyük adımlar atılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında evlenmek ve ayrılmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle evlenmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir