AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek

Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek

Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle evlenmek yeni kararlar alınacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek içine kapanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek ve ayrılmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle evlenmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir