AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın kişiyle evlenmek

Kahve falında ayrıldığın kişiyle evlenmek

Kahve falında ayrıldığın kişiyle evlenmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, işlerini toparlayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle evlenmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına alamet eder.

Kahve falında eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle evlenmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmek ve ayrılmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir