AnaSayfa / Genel / Kahve falında anüste kan görmek

Kahve falında anüste kan görmek

Kahve falında anüste kan görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, darlığa düşmeyeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, düzeninin bozulacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anüste kan gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Kahve falında anüste kan görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında anüsünü görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anüste kıl görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi anüsünü görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın anüsü görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalettir.

Kahve falında kan sıçmak çok iyi paralar kazanılacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek daha iyi anlaşır olacağına, işlerini düzene sokacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden kan aktığını görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir