AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi anüsünü görmek

Kahve falında kendi anüsünü görmek

Kahve falında kendi anüsünü görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kısa sürede başarısının artacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi anüsünü gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında anüsünü görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında anüste kıl görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi anüsünü görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında anüste kan görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işarettir.

Kahve falında kadın anüsü görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir