AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrayı devirmek

Kahve falında sofrayı devirmek

Kahve falında sofrayı devirmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, evlatlarından hayır bulacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sofrayı devirmek gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Kahve falında sofrayı devirmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında sofra devirmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, ticaretinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tır devirmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında çam ağacı devirmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç devirmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Kahve falında çam devirmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına inanılır.

Kahve falında bardak devirmek yeni ev eşyaları alınacağına, hidayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında dolap devirmek kafasının rahat olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir