AnaSayfa / Genel / Kahve falında evleneceği kişinin ismini görmek

Kahve falında evleneceği kişinin ismini görmek

Kahve falında evleneceği kişinin ismini görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, adını kirleteceğine, işe zorla gidip geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evleneceği kişinin ismini gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Kahve falında evleneceğin kişinin ismini duymak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında evleneceği kişinin ismini görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini duymak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında istenilen kişiyi görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişi tarafından istenmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında istenmeyen kişi olmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir