AnaSayfa / Genel / Kahve falında istenmeyen kişi olmak

Kahve falında istenmeyen kişi olmak

Kahve falında istenmeyen kişi olmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında istenmeyen kişi olmak gördüyseniz:

  • Sonuçta her şey olacağına varıyor.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini duymak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istenilen kişiyi görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yaşama dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında evleneceği kişinin ismini görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında istenmeyen kişi olmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini görmek başarılı adımlar atılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin ismini görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evleneceğin kişinin ismini duymak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında iki kişi tarafından istenmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir