AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin ismini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini gördüyseniz:

  • Duyacağınız haberleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kişinin ismini görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini duymak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evleneceğin kişinin ismini duymak lüks içinde olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında istenilen kişiyi görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kişi tarafından istenmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istenmeyen kişi olmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir