Kahve falında evlatlık görmek

Kahve falında evlatlık görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında evlatlık gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında evlatlarını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında evladına sarılmak yeni işlere atılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini evlat edinmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulur.

Kahve falında evlada sarılmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalettir.

Kahve falında kendi evladını görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evladini yikamak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek evlat sahibi olduğunu görmek elinin dara düşmeyeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu evlat edinmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir